Quantcast
Τουρισμός για όλους: Πότε θα δοθούν τα πρώτα καινούρια voucher στους δικαιούχους - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τουρισμός για όλους: Πότε θα δοθούν τα πρώτα καινούρια voucher στους δικαιούχους – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Γύρω στις 5 με 6 Αυγούστου θα δοθούν τα πρώτα καινούρια voucher του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους “για το 2021 στους δικαιούχους, όπως γνωστοποίησε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε “τα παλιά voucher τα χρησιμοποιούμε μέχρι 31/12. Οφείλω να πω ότι πάρα πολλές περιοχές στην Ελλάδα παίρνουν το μήνυμα ότι στηρίζει ο “Τουρισμός για Όλους “και πρόσθεσε ” θα ξεκινήσουμε να υπολογίζουμε με την εκκαθάριση των αιτήσεων, ότι γύρω στις 5 με 6 Αυγούστου θα δοθούν τα πρώτα καινούρια voucher του προγράμματος. Το πρόγραμμα είναι σημαντικό, μπορεί να βοηθήσει και στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, να πηγαίνει ο κόσμος και λίγο πιο μετά, να φτάσει και στους ορεινούς προορισμούς “.
Για τον αριθμό αιτήσεων
Εν συνεχεία μίλησε για τον αριθμό των αιτήσεων για το πρόγραμμα. Όπως είπε μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί “πάνω από 200 χιλιάδες αιτήσεις. ” Είναι 50 χιλιάδες αυτοί που θα έχουν τώρα καινούρια voucher και ήδη έχουμε 368.000 voucher για δικαιούχους από πέρσι’. Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι μπορεί είναι φέτος περισσότεροι από 700.000 οι ωφελούμενοι του προγράμματος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.