Quantcast
Ε.Κουντουρά: Αισιόδοξη για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου - enikonomia.gr
share

Ε.Κουντουρά: Αισιόδοξη για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου

δημοσιεύτηκε:

Την αισιοδοξία της για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά από το βήμα της εκδήλωσης της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

Η κ. Κουντουρά επισήμανε ότι «η χώρα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τα εκατομμύρια των τουριστών” και υπογράμμισε ότι “δεν υπάρχουν περιθώρια να πληγεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο στόχος τη χώρας είναι η αναρρίχησή της στους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς για επίσκεψη αλλά και για επενδύσεις στον τουριστικό κλάδο».

Όσον αφορά στο σκέλος των επενδύσεων, η Έλενα Κουντουρά τόνισε: «Οι πρωτοβουλίες της πολιτικής ηγεσίας του κλάδου, έχουν οδηγήσει στο ξεμπλοκάρισμα επενδύσεων ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη έγινε εκτενής αναφορά για τη στρατηγική του υπουργείου αλλά συγχρόνως και ότι  και φέτος παραμένει υψηλή προτεραιότητα η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της Ελλάδας».

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε ότι: «Ήδη, η χρονιά εκκίνησε ένα μήνα νωρίτερα και αναμένεται η αυλαία να πέσει και ένα μήνα αργότερα το 2016  σε σχέση πάντα με πέρυσι. Αλλά έμφαση δίνεται στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, με το υπουργείο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο άνοιγμα νέων αγορών».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.