Quantcast
Βρετανία: Ανακοινώνει την αναθεωρημένη "πράσινη ταξιδιωτική λίστα" - Τα σενάρια για την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Βρετανία: Ανακοινώνει την αναθεωρημένη “πράσινη ταξιδιωτική λίστα” – Τα σενάρια για την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Η Βρετανία θα ανακοινώσει το απόγευμα της Πέμπτης την αναθεωρημένη “πράσινη ταξιδιωτική λίστα” και αναμένεται αυτήν τη φορά να περιληφθεί και η Ελλάδα σ’ αυτήν, ή έστω μέρος της χώρας. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, στο υπουργικό συμβούλιο που θα γίνει το απόγευμα στην Ντάουνινγκ Στριτ θα αποφασιστεί ποιες χώρες θα μπουν στην “πράσινη λίστα”, αλλά και τι θα γίνει με την Πορτογαλία.
Ενώ η χώρα είναι από την πρώτη στιγμή στην πράσινη λίστα, χθες κατέγραψε μεγάλη αύξηση κρουσμάτων. Φίλαθλοι γιόρτασαν τον τίτλο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ενώ παράλληλα υποστηρικτές της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι κατέφθασαν στη χώρα για να δώσουν το “παρών” στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες, αναμένεται στην “πράσινη λίστα” της Βρετανίας να μπουν η Μάλτα, καθώς και νησιά της Ελλάδας και της Ισπανίας, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές των Βρετανών τουριστών για εφέτος το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, υπενθυμίζεται, πως “πράσινο” έχει ανάψει για μόλις 12 προορισμούς. Όποιος ταξιδεύει εκεί δεν χρειάζεται να μείνει σε καραντίνα κατά την επιστροφή του αν και πρέπει να παρουσιάσει αρνητικό τεστ κορονοϊού πριν από την αναχώρηση για τη Βρετανία και ένα PCR μέσα σε δύο ημέρες μετά την άφιξη στη χώρα.
Αναμένεται να ανακοινωθούν ποια ελληνικά νησιά θα μπουν στη συγκεκριμένη κατηγορία μαζί με τα Κανάρια της Ισπανίας και τη Μάλτα, που είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει “σήμανση”.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.