Quantcast
Νέες πτήσεις της Germania από Αθήνα για Βρέμη και Νυρεμβέργη - enikonomia.gr
share

Νέες πτήσεις της Germania από Αθήνα για Βρέμη και Νυρεμβέργη

δημοσιεύτηκε:

Με πτήσεις προς Βρέμη και Νυρεμβέργη συνδέει την Αθήνα η αεροπορική εταιρεία Germania. Σήμερα ξεκίνησαν οι πτήσεις προς Βρέμη (κάθε Δευτέρα και Πέμπτη) και από τις 12 Ιουνίου αρχίζουν οι πτήσεις προς Νυρεμβέργη και σηματοδοτούν την έναρξη της συμφωνίας με τη Sky Express για πτήσεις με κοινό κωδικό.

«Με το δρομολόγιο Βρέμη – Αθήνα, η Germania ανοίγει σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία της με την Sky Express. Μέσω της συμφωνίας μας για πτήσεις με κοινό κωδικό, και οι δύο εταιρείες συμβάλλουμε στη δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη των αγορών, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, και ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες αποκτούν νέες επιλογές πτήσεων μέσω Αθήνας για να ταξιδεύουν αδιάλειπτα μεταξύ ελληνικών νησιών και γερμανικών αεροδρομίων», δήλωσε ο Κάρστεν Μπάλκε, CEO της Germania Airlines.

Με αφορμή τα νέα δρομολόγια της Germania από την Αθήνα, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ανέφερε «οι συναρπαστικοί αυτοί προορισμοί, Βρέμη και Νυρεμβέργη, δίνουν νέες επιλογές στους επιβάτες και ενδυναμώνουν σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας με την αγορά της Γερμανίας, η οποία ενισχύθηκε κατά 16% το 2016 και συνεχίζει και φέτος να καταγράφει θετική δυναμική».

Από την πλευρά της, η Νίκη Καραγκουλέ-Καραγεώργου, CEO της Sky Express, σημείωσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πως η εν λόγω συνεργασία θα διευρύνει σημαντικά το δίκτυο των διαθέσιμων στην αγορά τουριστικών προορισμών, καθώς οι επιβάτες από τη Γερμανία αποκτούν πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο επιλογών στα ελληνικά νησιά μέσω της Sky Express. «Η σύνδεση των ελληνικών νησιών με τα γερμανικά αεροδρόμια, θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών» ανέφερε. Οι πτήσεις απλής μετάβασης διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από 69 ευρώ. Εισιτήρια πωλούνται στο www.flygermania.com, ή τηλεφωνικά μέσω του +49 30 610 818 000 (οι κανονικές χρεώσεις σταθερής ισχύουν στο γερμανικό δίκτυο, ενώ οι χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να διαφοροποιούνται), καθώς και σε επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Όλες οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν το σύνολο των φόρων και χρεώσεων.

Σημειώνεται πως η Germania είναι γερμανική αυτόνομη αεροπορική εταιρεία με παρουσία και δραστηριότητα που ξεπερνά τα 30 χρόνια, μεταφέροντας περισσότερους από 2,8 εκ. επιβάτες ετησίως. Η Germania προσφέρει συνδέσεις από 20 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην Ευρώπη σε περισσότερους από 55 προορισμούς στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή. Η Germania εκτελεί προγραμματισμένες, τσάρτερ και ad-hoc πτήσεις. Μαζί με τη Germania Flug AG – συνδεδεμένο μέλος του δικτύου της Swiss, η Germania αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα στόλο 26 αεροσκαφών. Η Germania Technik Brandenburg έχει την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του στόλου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.