Quantcast
Στο σφυρί το τζιν της Μονρόε έναντι 40.000 δολαρίων - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Στο σφυρί το τζιν της Μονρόε έναντι 40.000 δολαρίων – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε δημοπρασία βγαίνει το τζιν που φορούσε ένα από τα πιο θρυλικά ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής και της μόδας, Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «River of No Return».

Το τζιν αυτό ανήκει στην προσωπική συλλογή του Τόμι Χίλφιγκερ (Tommy Hilfige) και η εν λόγω δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2017 στη Julien’s Pop up gallery, στο Λος Άντζελες και live μέσω της ιστοσελίδας του οίκου Juliens’ Auctions.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το JCP Co. μπλε τζιν με το οποίο εμφανίστηκε η ηθοποιός στην ταινία του 1954 αποτιμάται στα 40.000 δολάρια.

Στο γουέστερν «Ποτάμι χωρίς επιστροφή» η Μέριλιν Μονρόε υποδύθηκε την Kay Weston τραγουδίστρια σε σαλούν, η οποία γνώρισε τον πρώην καταζητούμενο Matt Calder (Ρόμπερτ Μίτσαμ) και τον 10χρονο γιο του. Οι τρεις τους ξεκίνησαν μία περιπέτεια καταδίωξης στην Άγρια Δύση και για τον λόγο αυτό η Μονρόε επέλεξε να φορά τζιν.



«Ο Tommy Hilfiger διέσχισε τους κόσμους της μόδας, της μουσικής, της τέχνης και της ψυχαγωγίας, όσο κανένας άλλος σχεδιαστής στον κόσμο. Η συλλογή από ιδιαίτερα και εξαιρετικά προσωπικά κομμάτια αντικατοπτρίζει το κλασικό αμερικανικό στυλ και πνεύμα που ο κόσμος λάτρεψε στο διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του οίκου δημοπρασιών, Ντάρεν Τζούλιεν.

Πηγή ΦΩΤΟ:eatsleepdenim

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.