Quantcast
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι υπουργοί Οικονομικών της G20 για την παγκόσμια ανάπτυξη - Καλούν σε μεγαλύτερο διάλογο - enikonomia.gr
share

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι υπουργοί Οικονομικών της G20 για την παγκόσμια ανάπτυξη – Καλούν σε μεγαλύτερο διάλογο

δημοσιεύτηκε:

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι υπουργοί Οικονομικών και κεντρικοί τραπεζίτες των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου από την Αργεντινή όπου συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Όπως υποστηρίζουν, οι εμπορικές και γεωπολιτικές εντάσεις αυξάνουν τον κίνδυνο για την παγκόσμια ανάπτυξη. Σύμφωνα δε, με το Reuters, το οποίο επικαλείται το προσχέδιο της ανακοίνωσης της Συνόδου της G20, καλούν σε μεγαλύτερο διάλογο.

Το κείμενο που έχει δει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο υπόκειται ακόμα σε δυνητικές αλλαγές, υπογραμμίζει επίσης ότι οι οικονομίες αναδυόμενων αγορών είναι καλύτερα προετοιμασμένες για προσαρμογή σε εξωτερικά σοκ, ωστόσο ακόμη είναι αντιμέτωπες με προκλήσεις από τη μεταβλητότητα της αγοράς και τις ανατροπές των ροών κεφαλαίων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.