Quantcast
Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Αναιμικός ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας - enikonomia.gr
share

Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Αναιμικός ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας

δημοσιεύτηκε:

Στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η ελληνική οικονομία εμφανίζει έναν ρυθμό μεγέθυνσης ο οποίος είναι στην καλύτερη περίπτωση, να τον χαρακτηρίσει κανείς, αναιμικό. Βλέπουμε ουσιαστικά μία κυκλική ανάταξη η οποία όμως δεν πρέπει να συγχέεται με τη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας που είναι και το τελικό ζητούμενο. Σε μία περίοδο που το διεθνές οικονομικό περιβάλλον ευνοεί την αναπτυξιακή διαδικασία γενικώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη έχει ξεκινήσει, εμείς χάσαμε τη δυναμική που είχε η χώρα μας αποκτήσει το 2014 και το εισόδημα των πολιτών συρρικνώθηκε λόγω της φοροκαταιγίδας που επέβαλε αυτή η κυβέρνηση” δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

“Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί λόγω ιδεοληψίας και ανικανότητας να κάνει ούτε τις διαρθρωτικές αλλαγές, ούτε τις μεταρρυθμίσεις, ούτε να προσελκύσει τις απαραίτητες επενδύσεις για να προχωρήσει η οικονομία. Δυστυχώς, εκεί βρισκόμαστε”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.