Quantcast
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τον Ραδιομαραθώνιο του Realfm 97,8 για το Σωματείο "Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο" - enikonomia.gr
share

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τον Ραδιομαραθώνιο του Realfm 97,8 για το Σωματείο “Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”

δημοσιεύτηκε:

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη μίλησε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός μέσα από την συχνότητα του για το Σωματείο “Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”.

Όλα τα έσοδα του ραδιομαραθωνίου θα διατεθούν στο Σωματείο για την προμήθεια υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”.


“Η στήριξη αυτή είναι πολύτιμη και μας συγκινεί γιατί αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η ελληνική κοινωνία έχει την καρδιά και την αγκαλιά της ανοιχτή για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ και συνεχίζει να είναι στο πλευρό μας σε κάθε βήμα μας” τόνισε.
“Δεν σταματώ να επιβραβεύω τους εθελοντές, τους γιατρούς, τους ψυχολόγους, τους εκπαιδευτικούς. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το χαμόγελο των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ και των οικογενειών τους, που καταφέρνουν να βγουν νικητές μέσα σε αυτή τη μάχη. Ενώ μέχρι τώρα είχαμε τρία στα τέσσερα παιδιά να γίνονται καλά, αυτή τη στιγμή καταφέραμε με το να προωθηθεί το νοσοκομείο μας και να γίνει Κέντρο Αριστείας, τέσσερα στα τέσσερα παιδιά θα γίνονται εντελώς καλά” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.