Quantcast
Σιγκαπούρη: Το νέο κέντρο εκπαίδευσης Airbus - enikonomia.gr
share

Σιγκαπούρη: Το νέο κέντρο εκπαίδευσης Airbus

δημοσιεύτηκε:

Το νέο κέντρο εκπαίδευσης Airbus άνοιξε την Δευτέρα επίσημα στην Σιγκαπούρη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Πρόκειται για μια κοινοπραξία, η οποία ανήκει 55% στην Airbus και 45% στην Singapore Airlines (SIA).

Σύμφωνα με ανακοίνωση «Η τελετή έναρξης παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Airbus, Fabrice Brégier και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Singapore Airlines, Goh Choon Phong,.Η εγκατάσταση των 9.250 τετραγωνικών μέτρων στη Σιγκαπούρη γίνεται το τέταρτο κέντρο εκπαίδευσης πληρώματος πτήσης για Airbus σε όλο τον κόσμο, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα στην Τουλούζη, το Μαϊάμι και το Πεκίνο».

Μιλώντας επί του θέματος ο κ.Brégier τόνισε: «Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε σε συνεργασία με την Singapore Airlines, την πιο πρόσφατη προσθήκη στο παγκόσμιο δίκτυο εκπαίδευσης μας. Το νέο κέντρο συνδυάζει την τεχνογνωσία των δύο εταιρειών ώστε να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα εκπαίδευσης για τον αυξανόμενο πληθυσμό του πληρώματος πτήσης στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Η επένδυσή μας σε αυτή την κοινοπραξία είναι άλλο ένα παράδειγμα της δέσμευσής μας στην Airbus για να φέρει τις υπηρεσίες υποστήριξής μας πιο κοντά στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, και ιδιαίτερα στις βασικές αγορές ανάπτυξης».

«Δεκαεπτά αεροπορικές εταιρείες από την Ασία και τον Ειρηνικό έχουν ήδη εγγραφεί για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του εκπαιδευτικού κέντρου, όπου τα μαθήματα που προσφέρονται είναι πανομοιότυπα με εκείνα στα υπάρχοντα κέντρα εκπαίδευσης του πληρώματος πτήσης της Airbus. Η Airbus προβλέπει ότι η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού θα οδηγήσει τη ζήτηση για νέα αεροσκάφη τα επόμενα χρόνια, με το στόλο να αυξάνεται από περίπου 5.600 αεροσκάφη σήμερα σε 14.000 κατά τις επόμενες δύο δεκαετίες. Αυτό θα δείτε τον ενεργό πληθυσμό του πληρώματος πτήσης που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες να αυξάνεται σε σχεδόν 170.000, δημιουργώντας σημαντική ζήτηση για υπηρεσίες εκπαίδευσης του πληρώματος πτήσης», προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.