Quantcast
Στερνό αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη - Κοσμοσυρροή στην κηδεία του επιχειρηματία - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Στερνό αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη – Κοσμοσυρροή στην κηδεία του επιχειρηματία – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, ο θάνατος του οποίου σκόρπισε τη θλίψη στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο

Συγγενείς, φίλοι, υπάλληλοι και απλός κόσμος, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Οι επιπλοκές από τη γρίπη έκοψαν ξαφνικά το νήμα της ζωής του γνωστού επιχειρηματία, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο Στέλιος Σκαλβενίτης εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία με οξεία αναπνευστική δυσχέρεια, αμέσως διασωληνώθηκε στην εντατική αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.


Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να προσφερθούν δωρεές στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, στα Ζάννειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 παρέμειναν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της αλυσίδας Cash and Carry The Mart. Παράλληλα σε ψήφίσμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρειών μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις».


Επίσης ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη.



Πηγή φωτό: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.