Quantcast
Τι απαντά η ΜΕΒΓΑΛ για το ναυάγιο της συγχώνευσης με τη ΔΕΛΤΑ - enikonomia.gr
share

Τι απαντά η ΜΕΒΓΑΛ για το ναυάγιο της συγχώνευσης με τη ΔΕΛΤΑ

δημοσιεύτηκε:

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν στη συνεργασία με την ΔΕΛΤΑ προχώρησε η ΜΕΒΓΑΛ.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της βορειοελλαδίτικης γαλακτοβιομηχανίας ανακοίνωσε ότι πέραν της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία έχει σχέση με την υπό προϋποθέσεις συγχώνευση της με την Δέλτα Τρόφιμα, ουδεμία άλλη νεότερη εξέλιξη υφίσταται μέχρι στιγμής ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την Vivartia, μητρικό όμιλο της ΔΕΛΤΑ αποφασισμένο να προσφύγει στα δικαστήρια, ζητώντας την εφαρμογή του προσυμφώνου συνεργασίας που είχαν υπογράψει οι δυο εταιρείες πριν από μερικούς μήνες.

Επιπλέον, δεν έκανε καμία αναφορά στις συζητήσεις που γίνονται με ξένο επενδυτικό κεφάλαιο, το οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται να στηρίξει την εταιρεία με νέα κεφάλαια, συμβάλλοντας έτσι στην εξυγίανση των οικονομικών της.

Αντίθετα, η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ κλείνει λέγοντας πως συνεχίζει σταθερά να δραστηριοποιείται με στόχο την απρόσκοπτη υλοποίηση των αναπτυξιακών πλάνων της, έχοντας στο πλευρό της τους εργαζόμενους, τους παραγωγούς και τους συνεργάτες της, αλλά και τη στήριξη των καταναλωτών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.