Quantcast
Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα ανθοπωλεία - enikonomia.gr
share

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα ανθοπωλεία

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτά θα είναι και σήμερα, Κυριακή14 Φεβρουαρίου, τα ανθοπωλεία στην Αττική λόγω της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Ωράριο λειτουργίας από τις 9 π.μ έως τις 5.30 μμ και αναλογία ένα άτομο ανά 25 τ.μ.. Τα ανθοπωλεία μπορούν να λειτουργήσουν με τη μέθοδο click away και με τη μέθοδο του click inside, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση των αρμόδιων υπουργείων. Επίσης επισημαίνεται ότι καταναλωτής για να επισκεφτεί τα ανθοπωλεία θα πρέπει να έχει στείλει τον κωδικό «2» με sms στο 13033 ή να έχει συμπληρώσει το απαραίτητο έντυπο. Υπενθυμίζεται ότι τα ανθοπωλεία μετά το Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστά λόγω της επιβολής του σκληρού lockdown. Τα παραπάνω μέτρα ισχύουν για τις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου όπως η Αττική.
Σύμφωνα με διευκρινίσεις του Συλλόγου Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής:
1. Το άνοιγμα των ανθοπωλείων ισχύει για όλες τις κόκκινες περιοχές στην Ελλάδα (οι υπόλοιπες περιοχές παραμένουν ανοιχτές).
2. Στις κόκκινες περιοχές, τις άλλες μέρες, τα ανθοπωλεία είναι κλειστά και επιτρέπονται όπως πάντα τηλεφωνικές/διαδικτυακές παραγγελίες και delivery. (Τυχόν παράβαση σημαίνει πρόστιμο και προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησης).
3.Για τις κόκκινες περιοχές το ωράριο σήμερα είναι: 9πμ – 5.30μμ Μετά τις 5.30 το απόγευμα επιτρέπεται μόνο η εκτέλεση παραγγελιών (οι υπόλοιπες περιοχές παραμένουν ανοιχτές 8πμ έως 8:30 μμ).
4.Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους εργαζομένους μας, τους πελάτες μας και τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας πάντα και με επιμέλεια (αν κάποιος βρεθεί θετικός στον κορονοϊό υποχρεούται να τεθεί σε καραντίνα για 2 εβδομάδες).
5.Στις κόκκινες περιοχές ισχύει η μέθοδος πωλήσεων Click in shop (ένας πελάτης ανά 25 τμ), (οι υπόλοιπες περιοχές λειτουργούν όπως λειτουργούσαν έως τώρα).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.