Quantcast
Αλλάζουν ξανά "πρόσωπο" τα ΚΕΠΑ - Ποιες αλλαγές έρχονται στις συντάξεις αναπηρίας - enikonomia.gr
share

Αλλάζουν ξανά “πρόσωπο” τα ΚΕΠΑ – Ποιες αλλαγές έρχονται στις συντάξεις αναπηρίας

δημοσιεύτηκε:

Αλλάζoυν ξανά “πρόσωπο” τα ΚΕΠΑ.  «Ξεκινάμε ένα μεγάλο έργο ανακατασκευής των ΚΕΠΑ σε όλη την χώρα– ένα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα της θητείας μου. Διότι υπάρχουν ΚΕΠΑ που δεν έχουν πρόσβαση σε ράμπα ανάπηρων. Αν είναι δυνατόν » όπως επεσήμανε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Εκπονούμε ένα σχέδιο άμεσων παρεμβάσεων στα ΚΕΠΑ προκειμένου να γίνουν πιο ανθρώπινα .Ο Παναγιώτης ο Κοκκόρης πήρε την αρμοδιότητα των ΚΕΠΑ και θα ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα αυτό προκειμένου να το βάλει μπρος και να τρέξει. Το έχει βάλει σκοπό ζωής τα ΚΕΠΑ να γίνουν ανθρώπινα επιτέλους στην Ελλάδα και το κυριότερο να διευρύνουμε  τις υπουργικές αποφάσεις όπου θα έχουμε περισσότερες ασθένειες  όπου δεν θα χρειάζεται επανεξέταση  ή θα χρειάζονται μόνο μια επανεξέταση και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος  συνεχώς με ραντεβού. Φτιάχνουμε ηλεκτρονικό σύστημα για τα ΚΕΠΑ έτσι ώστε τα ραντεβού που δεν έχει σήμερα …μέχρι τέλος του χρόνου να γίνονται όλα εύκολα και ψηφιακά » είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Και πολλές άλλες άμεσες μεταρρυθμίσεις στα ΚΕΠΑ θα παρουσιάσουμε σε ειδική συνέντευξη Τύπου που θα γίνει, προκειμένου  να πάνε πολύ πιο γρήγορα. Σε συνδυασμό με την άρση της απαγόρευσής να εργάζονται οι δικαιούχοι συντάξεων αναπηρίας …γιατί έχουμε κάνει και αυτό στο νόμο που φέρνουμε τώρα στη Βουλή .Δίνουμε στο χώρο αυτών των ανθρώπων με τις ειδικές ανάγκες  ότι μπορούμε  προκειμένου να έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.