Quantcast
Golden Visa: Έρχονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τα νέα όρια-Τι εξετάζεται - enikonomia.gr
share

Golden Visa: Έρχονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τα νέα όρια-Τι εξετάζεται

δημοσιεύτηκε:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος προκειμένου να ανακοινωθεί από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη η νέα ρύθμιση για την Golden Visa. Υπενθυμίζεται πως την Golden Visa την αποκτά ο πολίτης που θέλει να πάρει άδεια παραμονής και που θέλει να μετακινείται ελεύθερα στις χώρες Σένγκεν.

Τι εξετάζεται

Μάλιστα ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει πως τα νέα όρια για την απόκτησή της Golden Visa αναμένεται να αυξηθούν στις 800.000 ευρώ στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο, στην Σαντορίνη και στα νησιά με πληθυσμό άνω των 3.000 κατοίκων από 250.000 ευρώ που είναι σήμερα και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τα όρια θα διαμορφωθούν στις 400.000 ευρώ από 250.000 ευρώ που είναι σήμερα.

Επίσης ένα από νέα κριτήρια για την χορήγηση της Golden Visa είναι πως δεν θα πρέπει να είναι κάτω των 120 τ.μ η επιφάνεια του ακινήτου που θέλει να αγοράσει ένας επενδυτής. Το υπουργείο φαίνεται πως θα προβεί στην παραπάνω ενέργεια επειδή είναι πάρα πολύ  υψηλές οι τιμές στην ενοικίαση των σπιτιών αλλά και στην πώληση τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.