Quantcast
Καλάθι του νονού και καλάθι του Πάσχα: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις - enikonomia.gr
share

Καλάθι του νονού και καλάθι του Πάσχα: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

δημοσιεύτηκε:

Έρχονται ανακοινώσεις για το καλάθι του νονού και για το καλάθι του Πάσχα.

«Την εβδομάδα που μας έρχεται θα γίνουν οι ανακοινώσεις και για το καλάθι του νονού και της νονάς  και για το καλάθι του Πάσχα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ. « Στα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο σαρακοστιανό τραπέζι, καταφέραμε να κρατήσουμε τις τιμές τους σε χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι. Κάτι για το οποίο δεν μίλησε και κανένας. Νομίζω ότι αυτό είναι μια επιτυχία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αυτό θα το πετύχουμε και το Πάσχα », σημείωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Το «πασχαλινό καλάθι» και το καλάθι του νονού: Τι θα περιέχουν

Το «πασχαλινό καλάθι»

Στο «πασχαλινό καλάθι» αναμένεται να  ενταχθούν επιπλέον είδη στην κατηγορία του κρέατος (αρνί και κατσικάκι) αλλά και το τσουρέκι και τα σοκολατένια αβγά. Στην ουσία το καλάθι αυτό θα πάρει τη θέση του «καλαθιού της Σαρακοστής» λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και θα δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Το «καλάθι του νονού/ας»

Ενώ όσον αφορά στο «καλάθι του νονού/ας» αυτό θα λειτουργήσει αντίστοιχα με εκείνο που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα παιχνιδιών. Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα περιλαμβάνει αναμένεται μάλιστα είναι παρόμοιες με εκείνες στο «καλάθι του ‘Αη Βασίλη». Παράλληλα θα προστεθούν και οι λαμπάδες για τις αγορές των νονών στα βαφτιστήρια τους. Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες στο «καλάθι του ‘Αη Βασίλη» ήταν: Επιτραπέζια / Παζλ, Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα, μουσικά παιχνίδια.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.