Quantcast
Μητσοτάκης: Αύριο ανακοινώνονται νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Αύριο ανακοινώνονται νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

δημοσιεύτηκε:

Αύριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τις νέες πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της ακρίβειας. Όπως είπε στην εισήγησή του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού  Συμβουλίου, «σύντομα και μάλιστα αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε με τον υπουργό Ανάπτυξης νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας» και πρόσθεσε πως «βαδίζουμε συντονισμένα με οδηγό αυτά για τα οποία μας εμπιστεύθηκαν οι Έλληνες πολίτες, oι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες παραγωγής αποτελεσμάτων».

«Είναι μια καινούρια αφετηρία για την κυβέρνηση, όμως οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Σημαντικές μεταρρυθμίσεις με πρώτο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα» είπε ακόμα.

Επίσης μίλησε και για τις νέες πρωτοβουλίες περί αυθαίρετης δόμησης. «Θα μπορούμε με την τεχνολογία να εντοπίζουμε σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε αυθαίρετο χτίζεται στην ελληνική επικράτεια» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε πως αυτή είναι  σημαντική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακό πρόσημο γιατί απελευθερώνει τη νόμιμη δόμηση και απεγκλωβίζει χιλιάδες πολίτες από γκρίζο περιβάλλον αβεβαιότητας. Όλα αυτά θα γίνονται με συγκεκριμένους κανόνες και σεβασμό στο περιβάλλον.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.