Quantcast
Μητσοτάκης: Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας

δημοσιεύτηκε:

Mε αφορμή τις συναντήσεις που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  στην Θεσσαλονίκη με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων είπε πως «η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας».

Ο κ. Μητσοτάκης  είπε πως βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του Πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται δε πως ο πρωθυπουργός, συνοδεύτηκε  από κυβερνητικό κλιμάκιο και στο Διοικητήριο τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης. Η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη και ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.