Quantcast
myDATA: Ποιες εφαρμογές θα τεθούν εκτός λειτουργίας αύριο και για πόσες ώρες - enikonomia.gr
share

myDATA: Ποιες εφαρμογές θα τεθούν εκτός λειτουργίας αύριο και για πόσες ώρες

δημοσιεύτηκε:

Εκτός λειτουργίας θα τεθούν αύριο, Τετάρτη, 5 Ιουλίου για μερικές ώρες ορισμένες εφαρμογές της  πλατφόρμας της ΑΑΔΕ” myDATA”.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της η ΑΑΔΕ, από το myDATA θα τεθούν εκτός λειτουργίας την Τετάρτη 5/7 από τις 07:30 ως τις 08:30 το συνοπτικό βιβλίο, η ειδική φόρμα καταχώρησης και η εγγραφή στο timologio λόγω εργασιών αναβάθμισης.

Υπενθυμίζεται πως το myDATA είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Το timologio

Tο  timologio είναι η εφαρμογή που παρέχει δωρεάν η Αρχή  για ψηφιακή έκδοση των παραστατικών της επιχείρησης και την ταυτόχρονη διαβίβασή τους στo my Digital Accounting and Tax Application. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες είτε δεν διαθέτουν κάποιο μηχανογραφικό σύστημα είτε αυτό που χρησιμοποιούν δεν καλύπτει πλέον τις καθημερινές τους ανάγκες.

Μέσα από ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο περιβάλλον μια επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει το προφίλ της, να συνθέσει το πελατολόγιο της, να οργανώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να εκδώσει τα παραστατικά της αποστέλλοντας ταυτόχρονα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην πλατφόρμα του myDATA.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.