Quantcast
Επιδόματα και παροχές ΕΦΚΑ: Ποιοι πάνε σήμερα και αύριο στα ΑΤΜ - Πότε αρχίζει η καταβολή των συντάξεων του Σεπτεμβρίου - enikonomia.gr
share

Επιδόματα και παροχές ΕΦΚΑ: Ποιοι πάνε σήμερα και αύριο στα ΑΤΜ – Πότε αρχίζει η καταβολή των συντάξεων του Σεπτεμβρίου

δημοσιεύτηκε:

Το “χρώμα του χρήματος” θα δουν σήμερα και αύριο αρκετοί πολίτες καθώς καταβάλλονται παροχές του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ αλλά και μια σειρά από επιδόματα από τον ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου θα καταβληθεί το συνολικό ποσό των 333.000 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 463 δικαιούχων για παροχές του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ, ενώ αύριο Παρασκευή 4 Αυγούστου θα  δοθεί το συνολικό ποσό των 12.524.780 ευρώ σε 27.888 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).

Οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου 2023 αναμένεται να καταβληθούν από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα στους δικαιούχους. Αναλυτικά:

  • Στις 28 Αυγούστου 2023 θα δοθούν οι συντάξεις από τους φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Αυγούστου 2023 αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων των φορέων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και του δημοσίου των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 30 Αυγούστου θα πληρώσουν οι  φορείς ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και δημόσιο τις συντάξεις των ασφαλισμένων των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8 .

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.