Quantcast
Πετρέλαιο θέρμανσης: Που θα φτάσει αύριο, χωρίς την επιδότηση - Οι τιμές στην βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης - enikonomia.gr
share

Πετρέλαιο θέρμανσης: Που θα φτάσει αύριο, χωρίς την επιδότηση – Οι τιμές στην βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης

δημοσιεύτηκε:

Τις προβλέψεις του για το που θα φτάσει αύριο, Τρίτη  1η Νοεμβρίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έκανε σήμερα ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ.Παπαγεωργίου, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για την Αττική είναι σήμερα στο 1,37  ευρώ το λίτρο, ενώ η μέση τιμή του πανελλαδικά είναι  στο 1,39 ευρώ το λίτρο. Ωστόσο επισήμανε πως αύριο που θα σταματήσει η επιδότηση από τον όμιλο τον διυλιστηριακό, η τιμή θα φτάσει στο 1, 44 ευρώ το λίτρο, καθώς θα προστεθούν 7,50 λεπτά στην τιμή του λίτρου.  Επισήμανε δε πως τα δύο μεγάλα διυλιστήρια δεν αναμένεται να συνεχίσουν την επιδότηση αυτή, καθώς δεν έχουν αναφέρει ότι  θα να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτήν την έκπτωση.

Επίσης μίλησε και για τις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης. Για πρώτη φορά σήμερα από τις αρχές του μήνα η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης είναι ίδια με αυτή του πετρελαίου κίνησης.  Δηλαδή η τιμή του πετρελαίου κίνησης έπεσε γύρω στα 5 λεπτά το λίτρο και αντίστοιχα η τιμή της  αμόλυβδης βενζίνης ανέβηκε γύρω στα 2  λεπτά το λίτρο και έτσι υπάρχει μια ισοτιμία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Αμόλυβδη βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης: Πού βρίσκονται σήμερα οι τιμές τους

Σταθερά πάνω από τα επίπεδα των 2 ευρώ βρίσκεται η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης και η τιμή του πετρελαίου κίνησης. Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ΣΚΑΙ, σε  πρατήριο των Αγίων Αναργύρων, η τιμή της αμόλυβδης  βρίσκεται  σήμερα στο 2,04  ευρώ το λίτρο και στα 2,06ευρώ  η τιμή του πετρελαίου κίνησης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ  η τιμή της αμόλυβδης  βενζίνης και η τιμή του πετρελαίου κίνησης αναμένεται να κινηθούν κοντά  σε αυτά τα επίπεδα

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.