Quantcast
Ρεύμα: Ποια περίοδο δεν θα γίνουν διακοπές-Τι αποκάλυψε ο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ - enikonomia.gr
share

Ρεύμα: Ποια περίοδο δεν θα γίνουν διακοπές-Τι αποκάλυψε ο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

δημοσιεύτηκε:

Την περίοδο που δεν θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας  σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Θα υπάρξουν προβλήματα με ακόμη περισσότερες  εντολές διακοπών ρεύματος κατά την περίοδο Νοεμβρίου-Μαρτίου, τόνισε ωστόσο επεσήμανε πως συνήθως δεν γίνονται διακοπές ρεύματος εκείνη τη περίοδο. Επίσης μίλησε και για το θέμα του πετρελαίου. «Σε σχέση με το πετρέλαιο, θέλω να πω επειδή εκεί προπληρώνει κανείς, τα προβλήματα θα τα δούμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο  του 2023, όπου πολλοί καταναλωτές θα πάνε προς το ηλεκτρικό ρεύμα», είπε  και εξήγησε γιατί θα συμβεί αυτό. Εκεί θα πρέπει κανείς πρώτα να καταναλώσει και μετά να πληρώσει, επεσήμανε. «Θα έχουμε προβλήματα με ακόμη περισσότερες εντολές διακοπών ρεύματος  για την περίοδο Νοεμβρίου-Μαρτίου,  … συνήθως δεν κόβουμε»,  σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Για  να πάει να πληρώσει κανείς  400-500 ευρώ  πετρέλαιο μπροστά, είναι δύσκολο αυτή την περίοδο.  ‘Αρα θα κάψει ρεύμα και μετά θα έχουμε προβλήματα στο τέλος, απολογιστικά δηλαδή θα είναι θα είναι το πρόβλημα»

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης  είχε δηλώσει πρόσφατα ότι οι φετινές εντολές διακοπής ρεύματος είχαν ξεπεράσει τις 305.000  μέχρι το τέλος Αυγούστου, όταν το 2021 ήταν για το σύνολο του έτους  περίπου 168.000. Και είχε εκτιμήσει ότι θα υπερβούν τις  400.000  και θα ήταν περισσότερες αν δεν υπήρχαν οι διακανονισμοί οφειλών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.