Quantcast
Βενζίνη: «Τσουρουφλίζει» η τιμή της - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για Αττική και Κυκλάδες - enikonomia.gr
share

Βενζίνη: «Τσουρουφλίζει» η τιμή της – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για Αττική και Κυκλάδες

δημοσιεύτηκε:

«Τσουρουφλίζει» η τιμή της βενζίνης στα πρατήρια υγρών καυσίμων της χώρας μας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αττικής ανέρχεται σήμερα στο 1,78 ευρώ το λίτρο από 1,73 ευρώ το λίτρο που ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 2022. Δηλαδή έχει καταγραφεί μια αύξηση της τάξεως 0,05 λεπτά το διάστημα αυτό.

Ωστόσο η αμόλυβδη βενζίνη στα πρατήρια υγρών καυσίμων των Κυκλάδων πωλείται σήμερα στα 2 ευρώ το λίτρο από 1,96 ευρώ το λίτρο που πωλούνταν στις 18 Δεκεμβρίου 2022. Δηλαδή η τιμή της έχει αυξηθεί το διάστημα αυτό κατά 0,04 λεπτά.

Τι λένε οι οδηγοί των ΙΧ για τις αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης

Για το θέμα της αύξησης των τιμών στην βενζίνη μίλησε ένας οδηγός αυτοκινήτου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. « Υπάρχει πληθωρισμός, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε» σημείωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα κερδίζει το αργυρό μετάλλιο ακρίβειας στην βενζίνη -Τα νέα στοιχεία της Κομισιόν

Νέα στοιχεία για το πώς διαμορφώνεται η τιμή της βενζίνης στις 27 χώρες της ΕΕ έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Κομισιόν. Όπως πρόκυψε από τα στοιχεία, την πιο ακριβή τιμή βενζίνη  στις 27 χώρες της ΕΕ την έχει η Δανία (1,847 ευρώ το λίτρο) και ακολουθεί η Ελλάδα (1,828 ευρώ το λίτρο). Παράλληλα σημειώνεται πως το μέσο ποσό για την τιμή της βενζίνης είναι στα 1,639 ευρώ το λίτρο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.