Quantcast
ΟΔΔΗΧ: Το χρονοδιάγραμμα του 2023 για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές - Οι 4 μήνες κλειδιά - enikonomia.gr
share

ΟΔΔΗΧ: Το χρονοδιάγραμμα του 2023 για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές – Οι 4 μήνες κλειδιά

δημοσιεύτηκε:

Με νέο ομόλογο αναφοράς αναμένεται να πραγματοποιήσει τo ντεμπούτο στις αγορές ο ΟΔΔΗΧ τον Ιανουάριο 2023. Παράλληλα επισημαίνεται πως το νέο ομόλογο θα είναι 10 ετές, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Αναλυτικά:

  • Νέα κοινοπρακτική έκδοση 10 ετούς ομολόγου τον Ιανουάριο: Ο ΟΔΔΗΧ αναμένεται να προχωρήσει τον Ιανουάριο 2023  σε νέα κοινοπρακτική έκδοση 10 ετούς ομολόγου, σύμφωνα με προβλέψεις της JP Morgan και της Citygroup. Επίσης στόχος του ΟΔΔΗΧ είναι να αντλήσει 3 δισ ευρώ από τις αγορές, σύμφωνα με τη Citygroup.
  • Έξοδος του ΟΔΔΗΧ στις αγορές με 5 ετές ομόλογο τον Απρίλιο: Η επόμενη έξοδος της Ελλάδας στις αγορές αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο με 5 ετές ομόλογο ύψους 1,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της  Citi .
  • “Άνοιγμα” της έκδοσης του 10 ετούς ομολόγου τον Μάιο με Ιούλιο: Μάιο με Ιούλιο αναμένεται να γίνει το “άνοιγμα” της έκδοσης του 10 ετούς ελληνικού ομολόγου για την αύξηση του μεγέθους κατά 1 δισ ευρώ, σύμφωνα με τη  Citi.
  • H έκδοση του 7 ετούς ομολόγου τον Σεπτέμβριο:  Ενδέχεται να γίνει το Σεπτέμβριο η έκδοση 7 ετούς ομολόγου, σύμφωνα με τη Citi.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.