Quantcast
Νίκος Παππάς: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο - enikonomia.gr
share

Νίκος Παππάς: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο

δημοσιεύτηκε:

Για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, αναφορικά με την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, το έτος 2016, παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο ο Νίκος Παππάς.

Όπως είπε ο πρώην υπουργός για το θέμα, μιλώντας στο Kontra News «όλα ήταν αναμενόμενα, ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του» και πρόσθεσε ότι «εμείς ασκήσαμε μια πολιτική για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός για την υπόθεση που με αφορά ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι ιδιοκτησίες των ελληνικών καναλιών πλήρωσαν για τηλεοπτικές άδειες, για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το Σύνταγμα, για πρώτη φορά πλήρωσαν φόρους που τους αναλογούσαν και δεν πληρώνονταν».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο κορμός του κατηγορητηρίου εναντίον μου κατέρρευσε στην Προανακριτική. Είναι μια υπόθεση που οι μισοί Νεοδημοκράτες έχουν μετανιώσει, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή».

Σχετικά με την απόφαση για παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο, ο κ. Παππάς είπε ότι «είναι προφανές ότι εδώ υπάρχει ένας προεκλογικός σχεδιασμός της ΝΔ, η Δικαιοσύνη εργαλειοποιείται και αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από μια Δεξιά που λεηλατεί το δημόσιο χρήμα και θέλει να οικοδομήσει ένα αντιπαράδειγμα στην άσκηση πολιτικής. Δηλ. όταν μπαίνουν κανόνες και οι ισχυροί του χρήματος πληρώνουν, όπως πληρώνει και ο λαός, τότε θα σας πηγαίνουμε στα δικαστήρια. Αυτό είναι το μήνυμα. Καλωσορίζω την εχθρότητά τους, την εχθροπάθειά τους».

Ο Νίκος Παππάς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «από τις πρώτες δουλειές του Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση ήταν να χαρίσει τα προβλεπόμενα στις ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών. Ας ακυρώσει η ΝΔ τις άδειες. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν με τον δικό μας νόμο σήμερα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.