Quantcast
Πατέλης στον Realfm 97,8: Οι μετοχές του ΤΑΙΠΕΔ στο αεροδρόμιο Αθηνών θα διατεθούν στο ελληνικό Χρηματιστήριο - enikonomia.gr
share

Πατέλης στον Realfm 97,8: Οι μετοχές του ΤΑΙΠΕΔ στο αεροδρόμιο Αθηνών θα διατεθούν στο ελληνικό Χρηματιστήριο

δημοσιεύτηκε:

Οι μετοχές που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα διατεθούν στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, όπως είπε ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως είπε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, μιλώντας για τις αποκρατικοποιήσεις, «πολλά σχέδια μπήκαν αναγκαστικά στον… πάγο λόγω κορονοϊού και τώρα ξεπαγώνουν».

Ο κ. Πατέλης αναφέρθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και είπε ότι «είχε γίνει ένας διαγωνισμός το 2019 και είχαν προκριθεί εννέα funds στην επόμενη φάση. Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να αλλάξει αυτόν τον διαγωνισμό και να διαθέσει τις μετοχές που κατέχει στο αεροδρόμιο το ΤΑΙΠΕΔ στο Ελληνικό Χρηματιστήριο. Γιατί αυτό είναι σε κάποια μορφή και λαϊκός καπιταλισμός καθώς κάθε Έλληνας πολίτης που επιθυμεί, θα μπορέσει να αποκτήσει μερίδιο στη θαυμάσια πορεία του αεροδρομίου, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα μέτρο τόνωσης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου».

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.