Quantcast
«Μηδένισε» τον λογαριασμό ρεύματος - Χρωστούσε μόλις 35 αντί... 689 ευρώ - enikonomia.gr
share

«Μηδένισε» τον λογαριασμό ρεύματος – Χρωστούσε μόλις 35 αντί… 689 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Πολίτης από την Κρήτη “μηδένισε” τον λογαριασμό ρεύματος.

Πρόκειται για τον πρώην αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλη Κοκοτσάκη  που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο  λογαριασμό ρεύματος ύψους 689 ευρώ και αντί να εξοφλήσει το ποσό αυτό, κατήγγειλε τη σύμβαση και προέβη σε διακοπή με τον εν λόγω πάροχο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος  στο neakriti.gr , γνώριζε πόσες κιλοβατώρες καταναλώνει και επέμεινε μέχρι… τέλους και τελικώς δικαιώθηκε, καθώς τον περασμένο Αύγουστο ο πάροχος τον ενημέρωσε ότι χρωστά μόλις… 35 ευρώ χωρίς να παρασχεθεί η παραμικρή δικαιολογία για την εν λόγω διαφορά.

Επίσης  ο ίδιος ζήτησε από τους καταναλωτές να είναι ενήμεροι για τους όρους των συμβάσεών τους και να μην αποδέχονται αδιαμαρτύρητα ενδεχόμενους εξωφρενικούς λογαριασμούς που τους αποστέλλονται από τους παρόχους.

 

Όπως  εξήγησε ο κ. Κοκοτσάκης, ο αγώνας του μόνο εύκολος δεν ήταν. «Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία να μιλάς συνεχώς με εισπρακτικές εταιρείες και δικηγόρους», είπε  και πρόσθεσε πως ορισμένοι γείτονές του ενημερώθηκαν για την υπόθεση του και τον πλησίασαν για να δουν και αυτοί πως θα ενεργήσουν με τους δικούς τους λογαριασμούς ρεύματος .

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.