Quantcast
Σειρά επαφών του υπουργού Eπικρατείας για προσέλκυση διεθνών επενδυτών - enikonomia.gr
share

Σειρά επαφών του υπουργού Eπικρατείας για προσέλκυση διεθνών επενδυτών

δημοσιεύτηκε:

Νέα σειρά επαφών στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης διεθνών επενδυτών στην Ελλάδα είχε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Επικρατείας συναντήθηκε με εκπροσώπους της εταιρείας διαχείρισης ολλανδικών συνταξιοδοτικών ταμείων APG, της βελγικής επενδυτικής εταιρείας COBEPA, της Euroclear Bank, της Canadriam Investors Group, επενδυτικής εταιρείας κορεατικών συμφερόντων, του Ευρωπαϊκού (ΕFAMA) και Βελγικού (BEAMA) Συνδέσμου Διαχειριστών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, διεθνών επενδυτικών κεφαλαίων από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο τα οποία διαθέτουν σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά,.

Ο Υπουργός Επικρατείας ενημέρωσε τους συνομιλητές του για το δυναμικό επενδυτικό περιβάλλον και τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, παρουσιάστηκε αναλυτικά η θετική πορεία του ελληνικού προγράμματος και η σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης.

Από ελληνικής πλευράς, στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Λιάκος και ο Επενδυτικός Σύμβουλος του Υπουργού Επικρατείας, Θάνος Νιφόρος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.